Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Η δεύτερη συνάντηση της Ομάδας



Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013
Πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας, το απόγευμα του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου 2013, η δεύτερη συνάντηση μαθητών και μαθητριών που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών, οι οποίοι/ες ενημερώθηκαν για τους στόχους και τις δράσεις του προγράμματος. 
Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν στην Ομάδα του εκπαιδευτικού προγράμματος ανέλαβαν, είτε μόνοι/ες τους είτε, στις περισσότερες περιπτώσεις, σε ομάδες των 2-3 ατόμων να κάνουν συγκεκριμένες εργασίες, οι οποίες και θα αναρτηθούν σε αυτό το blog. 
Τα θέματα των εργασιών αυτών σχετίζονται με την ιστορική διερεύνηση φαινομένων ρατσιμού, με τη μελέτη και παρουσίαση συγκεκριμένων βιβλίων και άλλων αναγνωσμάτων που σχετίζονται με αυτόν, με την αποτύπωση του προβλήματος στην καθημερινή μας ζωή σήμερα. 
Ο τίτλος του συγκεκριμένου blog προτάθηκε από ένα μαθητή και έγινε δεκτός και από τους άλλους συμμαθητές του και τις άλλες συμμαθήτριες που συμμετέχουν στην Ομάδα. 
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν είκοσι πέντε (25) μαθητές και μαθήτριες και οι δύο καθηγητές/ριες, οι οποίοι και έχουν αναλάβει τη συγκεκριμένη εκπαιδευτική δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου