Τρίτη 13 Μαΐου 2014

"Αγαπώ την πατρίδα μου, γιατί αγαπώ τις πατρίδες" - Παρουσίαση του προγράμματος



Την Τρίτη 13 Μαΐου 2014 το 1ο Γενικό Λύκειο Παλαιού Φαλήρου οργάνωσε ανοιχτή εκδήλωση στον πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου στην οποία παρουσίασε δύο από τα τρία εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2013-2014. 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα προγράμματα «Αγαπώ την πατρίδα μου, γιατί αγαπώ τις πατρίδες» και «Ανήλικοι μεσολαβητές», που αφορούσε στο bullying και το σχολικό εκφοβισμό. 

Σε ό,τι αφορά στο Πρόγραμμά μας παρουσιάστηκε ένα βιντεο που ετοίμασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν σε αυτό, διάρκειας 33 λεπτών, στο οποίο καταγράφεται τι κάναμε, πώς το κάναμε, για ποιους λόγους και με ποιο σκοπό, η έκδοση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Προγράμματος, ενώ ο μαθητής Βασίλης Πατινιώτης μίλησε για τον πίνακα που φιλοτέχνησε και ο οποίος κοσμεί το εξώφυλλο της έκδοσης, αλλά και τους τίτλους στην αρχή του βίντεο.
Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σύντομο video από την έναρξη και μετά το video με τις δράσεις μας:
Ακολουθεί το video με τις δράσεις μας, σε τρία μέρη εξαιτίας του μεγέθους του αρχείου

Μέρος 1ο 

Μέρος 2ο

Μέρος 3ο


Το video και φωτογραφίες από την παρουσίαση του πίνακα του Βασίλη Πατινιώτη 
 





Και δύο (02) βίντεο από το τέλος της εκδήλωσης: οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν χτο πρόγραμμα παραλαμβάνουν το φάκελο με την έκδοση, το dvd και τη βεβαίωση συμμετοχής τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου