Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Η επιλογή ταξιδιωτικού πρακτορείου για την οργάνωση της επίσκεψης στο Dachau



Την Παρασκευή 17.1.2014, στο γραφείο της διευθύντριας του 1ου Γενικού Λυκείου Παλαιού Φαλήρου κ. Σταματίνας Λινού, ανοίχτηκαν ενώπιον επιτροπής καθηγητών, γονέων και κηδεμόνων και εκπροσώπων μαθητών, οι προσφορές για την πενθήμερη εκδρομή των μαθητών και των μαθητών του σχολείου μας που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αγαπώ την πατρίδα μου γιατί αγαπώ τις πατρίδες» στο Μόναχο της Γερμανίας στο χρονικό διάστημα  7 – 11.4.2014.

Την επιτροπή αποτελούσαν: 1) η κ. Σταματίνα Λεονταρά, υποδιευθύντρια του σχολείου, 2) οι κ.κ. Τριαντάφυλλος Πετρίδης και Πηνελόπη Τσαλίκουσου, ως εκπρόσωποι των καθηγητών/ριών του σχολείου, 3) η κ. Αικατερίνη Ταμπούρογλου, ως εκπρόσωπος των γονέων/κηδεμόνων του σχολείου και 4) ο Θεοφάνης Πέγκας, ως εκπρόσωπος των μαθητών/μαθητριών που συμμετέχουν στο παραπάνω εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Προσφορές για την παραπάνω εκδρομή κατέθεσαν τρία ταξιδιωτικά πρακτορεία. Και τα τρία ταξιδιωτικά πρακτορεία πληρούσαν τους όρους που θέτει η σχετική νομοθεσία για τη μετακίνηση μαθητών/ριών. Οι προσφορές τους ήταν οι εξής:

1.      Himalaya Travel, με κόστος ανά μαθητή/ρια 710 ευρώ.

2.      Travel City, με κόστος ανά μαθητή/ρια από 470 – 510 ευρώ, ανάλογα της επιλογής του ξενοδοχείου και του συνδυασμού πτήσεων.

3.      Heronia Holidays, με κόστος ανά μαθητή/ρια 665 ευρώ.

Μετά τη λεπτομερή εξέταση των προσφορών η επιτροπή αποφάσισε να αναθέσει τη διοργάνωση της προαναφερθείσας πενθήμερης εκδρομής στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Travel City.



Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις σχετικές προσφορές των παραπάνω ταξιδιωτικών πρακτορείων:

1.      Himalaya Travel





2.      Travel City






3.      Heronia Holidays



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου